fbpx

Beli motor online?

Beli motor online? Like seriously? Beli motorsikal online? Who on earth do that btw?

CHJ Motors did that. Ya, kami di CHJ Motors sudah mula menjual motosikal secara online melalui website kami. Ini 2020, motor pun kita jual online. Penghantaran? Don’t you worry, kami boleh hantar Semenanjung Malaysia. Extra special untuk orang Kedah, Perlis, Perak dan Penang sebab kami ada penghantaran percuma tau.

Kenapa perlu beli motor secara online?

For sure, mesti la ada kelebihan. Boleh pilih nak beli motor secara tunai atau loan kedai. Kalau nak beli secara tunai pun, boleh pilih samada nak bayar selepuk penuh atau bayar booking dulu. Kalau pilih nak bayar booking, the rest akan bayar masa nak ambil motor. In case nak apply loan kedai, dah tak perlu nak pi kedai motor banyak kali semata untuk isi borang. Just isi detail di https://www.chinhin.com/apply-loan/ , dan seterusnya wakil jualan kami akan hubungi anda dalam masa terdekat untuk dapatkan detail-detail lain. Kelulusan loan kedai dalam masa 24 jam. Cepat, senang dan ringkas.

Insurance 100% agreed value

Plus, kami menawarkan 100% agreed value insurans khas untuk pelanggan yang beli secara loan kedai. Apa tu agreed value insurance? Untuk yang belum tahu, agreed value insurance ni maknanya in case jadi apa-apa pada kenderaan, pengguna akan dapat semula nilai yang dah dipersetujui syarikat insurans. Maknanya, nilai kenderaan anda takkan berkurang in case motor hilang dalam tempoh pembayaran ansuran kedai. Asalkan pelanggan perbaharui insurans setiap tahun dari kami.

Bayar loan motor melalui website

Ingat tak, masa dulu-dulu, mesti kena cari masa time rehat semata nak pi bayar ansuran motor. Punya la kalut sampai tak sempat makan semata nak bayar loan kedai dekat cawangan. Tu kalau cawangan tu dekat. Kalau cawangan jauh, kena pulak ambil masa pi sana. Tapi sekarang dah lain. Ansuran kedai pun dah boleh bayar secara online di https://app.chinhin.com/payment/loan/?pg=fpx . Cuma kami ingatkan, penting untuk simpan bukti pembayaran dan hantar kepada cawangan kami melalui wakil jualan atau di Facebook kami supaya dapat update dan mudahkan proses untuk cari nanti.

Servis motor melalui online appointment

Selain tu, nak servis motor pun dah boleh buat appointment. Dah tak perlu tunggu semata nak servis motor. Sekarang kami ada buat promosi servis percuma. Dah tau ada promosi, kenapa nak kena bayar lebih kan? Kalau beli motor kat kedai lain tapi nak offer ni boleh? Mesti la boleh. Daftar ja di https://www.chinhin.com/my-account/ dan terus buat service appointment di https://www.chinhin.com/service-appointment/ . Kalau dah buat appointment, kami betul-betul akan dahulukan anda ikut masa appointment yang anda dah set. Lebih jimat masa, jadi kenapa pilih untuk tunggu lama?

Banyak lagi promosi dan info yang akan kami update. Stay tuned everyone!

Love, 
-FS-

2 thoughts on “Beli motor online?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.